Dubbele garage

Dubbele garage met kantoor in Scherpenzeel

Eén van de eerste projecten die Hetebrij Bouw opleverde (zomer 2009) was een dubbele garage en hobbyruimte met ruim kantoor op de bovenverdieping, direct naast een woonboerderij in Scherpenzeel. Bakstenen borstwering met opbouw in houtskelet. De red cedar houten omkleding (onbehandeld) verweert op natuurlijke wijze naar grijs en geeft het bijgebouw (7×10 meter) een bijzondere landelijke uitstraling.
Dit project krijgt in de zomer van 2014 een vervolg. Het schuurdak van de naastgelegen boerderijwoning wordt gerenoveerd evenals de muren. Deze zullen ook in houtskeletbouw met red cedar bekleding worden uitgevoerd, op de bestaande betonnen ringfundering.
Het ontwerp van het bijgebouw is evenals dat van de nog te renoveren woning getekend door Hetebrij Bouw, gebaseerd op ideeën van de klant.