Persoonlijk contact met uw bouwbedrijf

Als bouwbedrijf gaan we bij Hetebrij Bouw B.V. graag aan de slag met de verbouwing van uw woning of bedrijfspand. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we u als klant beter kennen. Hierdoor krijgen wij de gelegenheid om uw wensen en eisen wat betreft uw verbouwing te ontdekken. Ook is het belangrijk dat onze werkwijze bij u past. Wij werken zorgvuldig en nauwkeurig en hebben graag veel persoonlijk contact met onze klanten. Alleen op die manier kunnen wij als bouwbedrijf werk van hoge kwaliteit afleveren dat aansluit op uw wensen en behoeften.

Bouwbedrijf

Inzicht en flexibiliteit

De grootste uitdaging van een bouwbedrijf is iets extra’s toevoegen aan bestaande bouw. Die uitdaging gaan we bij Hetebrij Bouw B.V. graag aan. In de jaren dat onze mensen werkzaam zijn in dit vakgebied hebben we veel inzicht en ervaring opgedaan. Deze kwaliteiten gebruiken we om net dat beetje extra te creëren waar u in uw bestaande woning nog naar zocht. Wij zijn een bouwbedrijf dat uw wensen begrijpt en met u meedenkt om op die een eindresultaat te leveren dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Minimale overlast

Een verbouwing die wordt uitgevoerd, of dat nu door een bouwbedrijf is of niet, brengt de nodige rommel en geluiden met zich mee. Bij Hetebrij Bouw B.V. proberen we de overlast van de verbouwing zo veel mogelijk te beperken. Zowel voor u als voor uw directe omgeving. We willen namelijk niet dat er iemand last van ons heeft. Bovendien werken we zo schoon en efficiënt mogelijk. Voorbereidend werk, zoals het maken van de onderdelen voor uw woning, doen wij in de werkplaats van ons bouwbedrijf in Wolvega.

Producten en diensten

Bij Hetebrij Bouw B.V. bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bouwbedrijf. Wij nemen de verbouwing van uw woonhuis of bedrijfspand graag voor onze rekening. Als u benieuwd bent wat we nog meer voor u kunnen betekenen, kunt u een kijkje nemen op onze website. Daar vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze producten en diensten die we leveren. Met vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies.